US Style Leende

Big E-Bird

1 aanspreekpunt bij US-Style!

Geruisloos, volledig elektrisch en zeer representatief. Met deze scooter zijn alle ogen op je gericht, het is een prachtige manier van vervoer & reclame!

Op deze mooie scooter (va €1185.- ex BTW) zitten verschillende financiële voordelen wanneer u deze als ondernemer aanschaft. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, en de scooter kan geleverd worden met uw eigen reclame in uw eigen bedrijfskleur.

Er is de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) van 28% en de MIA (milieu-investeringsaftrek va €2500,- ex BTW) van max 36% . Dat betekend als je onze scooter kiest in deze prijsklasse (met extra grote accu en customize pakket) scheelt dit €692,-.

Ook voor particulieren zal vooral de Fun factor hierbij een rol gaan spelen. Wij krijgen de aanvraag om de Big E-Bird in dezelfde kleur te spuiten als de Harley Davidson motor of de auto.

De aanschafwaarde van de Big E-Bird begint bij €1185,- ex BTW. Er zijn verschillende modellen en verschillende opties. Zo kun je grote accu’s gebruiken, daarmee heb je ongeveer een bereik van 100km. Volg hiervoor onze FB pagina voor de meest recente informatie, of kijk op www.bigebird.nl

Goedgekeurd door het RDW en met blauwe kentekenplaat. Geen helmplicht dus.

De verzekering van de particulier aangeschafte Big E-Bird hangt af van de leeftijd en woonplaats van de bestuurder. Gemiddeld ligt deze rond de €20.- per maand voor een allrisk dekking. Wij hebben een collectief afgesloten bij onze verzekeraar, en kunnen daardoor snel en efficiënt de verzekering voor de klant regelen. Er wordt door de verzekeraar altijd een ART 4 slot gevraagd, ook deze zijn bij ons te koop. Dit is een simpel remschijf slot , maar wij adviseren u graag wat er nog meer mogelijk is.