US Style Leende

Big E-Bird

1 aanspreekpunt bij US-Style!

Big E-bird, Geruisloos, volledig elektrisch en zeer representatief. Met deze e-scooter zijn alle ogen op je gericht, het is een prachtige manier van vervoer & reclame!

Deze prachtige e- scooters worden verkocht in de showroom van US Style. Stoer & robuust, een electrische Harley als het ware. Er zijn verschillende modellen beschikbaar:

Big E-Bird Low rider:

De elektrische Harley onder de e-scooters is onze Big E-Bird Low Rider.

Big E-Bird Touring

De elektrische touring bike onder de e-scooters is onze Big E-Bird Touring.

Big E-Bird Ape hanger

De elektrische old school bike onder de e-scooters is onze Big E-Bird ApeHanger.

De scooters zijn verkrijgbaar uit voorraad in verschillende kleuren, en kunnen worden aangepast aan uw wensen. Zakelijke aanschaf kan resulteren inverschillende aftrekposten:

Er is de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) van 28%

En  de MIA (milieu-investeringsaftrek va €2500,- ex BTW) van max 36% . Informeer bij je accountant wat mogelijk is.

Er zijn verschillende opties. Zo kun je grote accu’s gebruiken, daarmee heb je ongeveer een bereik van 100km. Volg hiervoor onze website www.bigebird.nl voor de meest recente informatie, of kijk oponze FB pagina. De Big E-Birds zijn goedgekeurd door het RDW en met blauwe kentekenplaat. Geen helmplicht dus.

De verzekering van de particulier aangeschafte Big E-Bird hangt af van de leeftijd en woonplaats van de bestuurder. Gemiddeld ligt deze rond de €20.- per maand voor een allrisk dekking. Wij hebben een collectief afgesloten bij onze verzekeraar, en kunnen daardoor snel en efficiënt de verzekering voor de klant regelen. Er wordt door de verzekeraar altijd een ART 4 slot gevraagd, ook deze zijn bij ons te koop. Dit is een simpel remschijf slot , maar wij adviseren u graag wat er nog meer mogelijk is.

Bij US Style is het mogelijk om deze geweldige e- chopper te huren. Wij bieden leuke arrangementen aan in samenwerking met de lokale horeca. Mooie routes zijn beschikbaar, het is een unieke ervaring. Wij organiseren ook leuke e-chopper tours met een heerlijk gevulde picknick mand achterop. Nieuwsgierig geworden naar deze geweldige elektrische scooter? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Deze prachtige e-scooters zijn ook te huur! E-Scooter rijden in Style..

De nieuwe thuisbasis voor de Big E-Birds E-scooters is Amadeuz. Het startpunt voor uw elektrische avontuur is op de dorpsstraat 42 in leende.

Wij leggen u uit hoe alles werkt en geven een fijne route mee. Na afloop van deze route krijgt u bij ons een heerlijk drankje. U kunt kiezen tussen een koffie of thee Deluxe maar natuurlijk ook een lekker wijntje of biertje met bite.

 

 

 

 

 

 

Big E-Bird huren *

  • De huur van een Big E-Bird E-scooters is €39.95 pp per dagdeel. De Huur van de Big E-bird Beach bike is €49.95 pp per dagdeel. Deze dient voor aanvang van de verhuurperiode voldaan te worden.
  • Tijden van verhuur lopen van 10.00-13.30u of 14.00u-17.30u, andere tijden in overleg.
  • De scootertour begint altijd bij US Style BV te Leende.
  • De Borg bedraagt €50.- pp voor de Big E-bird E-scooters en €100.- pp voor de  Big E-Bird Beach scooter, gelieve deze contant mee te nemen. Wanneer er geen schade is gereden kan deze na afloop weer mee terug.
  • Er wordt u gevraagd om de algemene verhuurvoorwaarden te tekenen, gelieve deze op voorhand goed door te nemen.
  • Er wordt een kopie gemaakt van je rijbewijs, gelieve deze dus mee te nemen. Na afloop mogen jullie de kopie meenemen.