zondag 30 september, 2018: De Distinguished Gentleman’s Ride

KEURIG GEKLEED MEERIJDEN MET EEN DOEL: WAAR WE VANDAAN KOMEN, EN WAAR WE NAAR OP WEG ZIJN

Op zondag 30 september 2018 doen tienduizenden keurige heren in honderden steden over de hele wereld hun stropdas aan, werken ze hun snorren bij, persen ze hun tweedkleding, en toeren ze op hun klassieke en vintage motoren. Dit doen ze om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor de gezondheid van mannen, en in het bijzonder voor onderzoek naar prostaatkanker en programma’s rondom zelfmoordpreventie

Meenemen: je beste manieren, netste gezichtsversiering, plezier, en een lach.

Registratie: wil je met ons meerijden?  https://www.gentlemansride.com/fundraiser/usstyle (let op: deze link even knippen en plakken in de balk, anders zit je niet in ons team!)en…JOIN OUR TEAM!! meerijden is gratis, maar we moedigen deelnemers aan om zelf te doneren, en om daarnaast vrienden, familieleden, en collega’s te vragen om te doneren via hun persoonlijke inzamelingspagina.

Wij verzamelen bij US Style voor een kop koffie en gaan dan in 1 groep naar de locatie in Nuenen. Vanuit Nuenen rijden we met het hele gezelschap naar Geldrop voor een foto moment. De rit eindigt in Eindhoven op de Kleine Berg . Het is een kleine rit maar een grote ervaring! Exacte tijden volgen nog.
Be there!!

Time: 9.00u/ Entrance: vrije donatieBekijk Alle Evenementen