US Style Leende

Retourneren

Ruilen en/of retourneren US Style online shop

Bij US Style kun je de bij ons online gekochte artikelen ruilen of retourneren binnen 14 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. Wij maken geen onderscheid in sale, outlet of niet afgeprijsde artikelen. Je kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking, inclusief compleet ingevuld retourformulier en bijgevoegde kassabon.

Geef hierna je pakje af en laat het voldoende frankeren bij het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL-servicepoint.

Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen (passen valt hier niet onder), voorzien van originele etiketten en labels.

Let op: risico m.b.t. een retourzending zijn voor je eigen rekening.

Wij raden je dan ook aan je pakket met een track & trace code te versturen en deze code goed te bewaren.

 

Ruilen/Retourneren in de winkel:

Producten die je in onze online shop koopt kun je bij US Style ook in onze winkel binnen 14 dagen ruilen en/of retourneren.
Onze medewerkers helpen je graag bij het kiezen van een nieuw of vervangend artikel, of zullen samen met jou zoeken naar een passende oplossing bij een eventuele klacht.

Retourbetalingen

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening.
Indien je artikelen terugbrengt in een van onze filialen vragen wij je een retourformulier in te vullen. (Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkels te ontvangen; het door ons verschuldigde bedrag wordt binnen 14 werkdagen op je bank/girorekening gestort.)

Klachtenservice

Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren.
Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn zullen vakkundig worden gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is krijg je een vervangend exemplaar toegestuurd.
Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn: slijtage klachten, afgeven en slijtage van voeringen door overmatige transpiratie, kapotte ritsen en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. Voorts geven wij geen garantie op studs, pailetten, kraaltjes en dergelijke die aan kleding bevestigd zijn. In geval van klachten of garantiebepalingen kun je  contact opnemen met US Style.
Retourformulier:

Beste klant, dit formulier moet u alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen.

Aan [hier dient de onderneming zijn naam, adres en, indien van toepassing, zijn fax en e-mailadres in te vullen] :

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Besteld op (*)/Ontvangen op (*):

Naam/Namen consument(en) :

Adres consument(en) :

Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) :

Datum :

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.