Online veiling, thuis of bij US Style

 Vanaf vandaag gaat de veiling weer van start!

Onder het genot van een Amerikaans hapje en drankje kun je zelf live de sensatie van de grootste Harley Davidson veiling in de USA beleven!

Heb je altijd al een Harley Davidson motor willen rijden?  Een mooie streetglide, fatbob of roadglide? Misschien kwam het er nog niet van, misschien gingen andere belangrijke zaken voor… Nu is de tijd om voor een zeer voordelige prijs je eigen Harley Davidson motor uit Amerika te importeren. Iedere veiling worden er minimaal 500 motoren aangeboden waar je uit kunt kiezen. Bij aanvang van de veiling wordt er bekeken welke motoren er geveild gaan worden en welke eventueel interessant zijn.

Nieuw!!!

Ook je droom US car kan nu via de veiling in USA worden aangekocht.

Ford F150 Rapter,  Jeep Wrangler, Gladiator,Velociraptor, TRX, Hennessy, Roush of Dodge Charger….Kom bij ons aan het scherm zitten en wij leggen je het helemaal uit.

Wij regelen natuurlijk alles. Van aankoop, verzekering, transport en evt aanpassingen en verbouwing tot en met het Europeesche of Nederlands kenteken , bij US Style ben je aan het juiste adres.

Aan de hand van een open calculatie kun je exact zien wat je kwijt bent voor jou droom motor of auto.

Naast een unieke ervaring & een leuk avondje uit wellicht het juiste moment voor je eigen  droom Harley Davidson motor of dikke Amerikaanse pick up, be there….!!

I.v.m. corona is er een beperkt aantal mensen per veiling mogelijk, mail dus even naar sales@us-style.nl voor de beschikbaarheid. Ook hebben wij nu ook de mogelijkheid om u een inlogcode voor de veiling te geven, zodat u thuis de veiling rustig kunt bekijken. En natuurlijk als u vragen heeft staan John en Dries voor u klaar.